Ana içeriğe atla

Deprem Rüya Tabirleri



Deprem Rüya Tabirleri


Rüyada Deprem Görmek


Yer sarsıntısi görmek hamile kadının çöcuğunu düşürmesine, bir yerden bir yere göç etmeye, o bölgeye isabet edecek olan bela ve musibete, Bir dağın sarsılarak yerinden oynaması ve tekrar yerine oturması devlet başkanına ve halkına isabet edecek olan şidddet ve korkuya, Deprem olduğunu ve kimi insanların sağ kaldığını, kimilerinin de öldüğünü görmek oraya devlet adamlarının gelmesine ya da salgın hastalığa, Yer sarsıntısı bazen iş ve geçimde maydana gelecek canlılığa; Yerin sarsılarak batması dinin emirlerini yerine getirmemeye, çölleşmeye yahut şaşılacak gelişmelere, Yerin dürülmesi işi sonuçlandırmaya, amel işlemeyi terk etmeye delalet eder. (Yerle ilgili geniş tabir için 'Yer / Yeryüzü' ve diğer maddelere bakınız.)

Rüyada deprem görmek büyük hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder.

İş yaşamınızda sıkıntılar yaşayacaksınız demektir. Ülkeler arasında savaş çıkacağı şeklinde de yorumlanır.

İş hayatınızda birtakım sorunlarla karşı karşıya kalacaksınız. Bu rüya, ülkeler arasında savaş çıkacağı anlamına da gelir.

Rüyada deprem, herşeyin aniden değişeceğini haber verir.

Rüyada deprem oldugunu ve her tarafin yikildigini görmek, devlet büyügünden gelecek bir felakete delalet eder. Deprem görmek, bazi yorumculara göre yolculukla da yorumlanir. Bir dagin deprem ile yer degistirdigini görmek, bulundugu yere bazi ilahi felaketlerin gelecegine isarettir. Deprem ile evinin yikildigini ve içinde ev halkindan sadece kendisinin kurtuldugunu görmek, ecelinin yaklastigina delalet eder. Rüyada bir yerde bir deprem oldugunu ve bu yüzden insanlarin saga sola kaçistiklarini, ve bazi kimselerin yere gömüldüklerini görmek, o yer halkina zahmet ve zorluk verecek büyük bir felaketin gelecegine delalet eder. Rüyada yerin sarsildigini ve evlerin yikildigini görmek, devlet tarafindan bazi mallara zam yapilacagina ve bundan halkin büyük sikintiya ugrayacaklarina yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen deprem korkuya isarettir. Bazilari da bilinen bir yerde meydana gelen deprem bir yerden bir yere göç etmeye isarettir, dediler. Rüyada herhangi bir dagin sarsildigini veya yerinden ayrildiktan sonra tekrar yerine geldigini görse, ora halkina siddet ve korku isabet eder. Bir kimse rüyada bir yerde deprem oldugunu ve orada birtakim insanlarin yere battigini ve birtakiminin da kurtuldugunu görse, devlet baskani oraya gelir. Bazdan da bu rüya, siddetli bir hastaliga isarettir, dediler. Yer sarsintisinin oldugu yerde devlet baskani halka zulmeder. Bir kimse rüyada yerin sarsildigini görse, o kimsenin is ve geçiminde meydana gelecek canliliga isarettir. Rüyada yerin sarsildigini görse, bir taraftan o yere inecek belaya yahut orada meydana gelecek dolu, kitlik veya siddetli korkuya isarettir. Rüyada görülen deprem feryat etmeye, karmakansik sözlere, can sikici haberlere ve sirlarin meydana çikmasina isarettir. Bazen de deprem hastalik sebebiyle ölümden kurtulmakla beraber halkin düsecegi izdirap ve kedere, eger duvarlar yikilirsa ölecegine isarettir. Bazen de deprem, rüyayi gören sahsin ölecegine isarettir. Rüyada kitlik olan bir yerde meydana gelen deprem ziraatle o yerleri ihya etmeye ve denizde yolculuk yapmaya, dans, oyun ve deniz yolculugunu terketmeye, hanimlar tarafindan görülecek sikintiya isarettir. Rüyada görülen deprem, eger bostanda olursa mahsulatin çok olacagina ve yaz yemislerinin bolluguna isarettir. Deprem köyde meydana gelecek fitnelere isarettir.

İş hayatınızda birtakım sorunlarla karşı karşıya kalacaksınız. Bu rüya, ülkeler arasında savaş çıkacağı anlamına da gelir.

İş hayatınızda birtakım sorunlarla karşı karşıya kalacaksınız. Bu rüya, ülkeler arasında savaş çıkacağı anlamına da gelir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yusuf Ziya Arpacık

Yusuf Ziya Arpacık 1 Mayıs 1958 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. Çocukluk yılları zor tabiat şartlarıyla mücadele içerisinde geçti. Gençlik döneminde ise, 1980 öncesinde fırtınalı savaş günlerinin tam orta yerinde bulmuştu kendisini. İstanbul Üniversitesinde Tarih ilmi tahsil ederken 13 Şubat 1978 de hapse düştü. Sürgünden sürgüne yollandığı zindanlardan defalarca kaçmaya teşebbüs etmesine rağmen, Sağmalcılar ve Yozgat cezaevinden olmak üzere iki sefer firara muvaffak oldu… Tamamı yaklaşık on yıl olan hapis hayatının beş yılını hücrelerde geçirmek zorunda bırakılmış, kitaplar vasıtası ile ve kendi kendine yabancı dil öğrenirken, cezaevlerindeki ecnebi tutuklularla da bu lisanların pratiğini yapabilmiştir.. Hapishaneden çıkınca da ‘nerede kalmıştık?’ diyerek dış dünyada ki mücadelesine kaldığı yerden tekrar başlayıp, 1992 yılında Karabağ savaşında kardeşlerine yardım için Kafkaslara koşmuş ve devamı itibarı ile bir çok ülkede Türk düşmanlarına karşı ‘fiziki etkinlikler’ organize etmiş

arkası gelmez dertlerimin

arkası gelmez dertlerimin G                                     D   ) Arkasi gelmez dertlerimin biktim illallah ) 2 Em            Bm              C          Bm  ) Biri biterken öteki de baslar vermesin Allah ) 2    ( Bm                         C           Bm  )    ( Böyle gelmis böyle gidecek korkarim vallah ) 2 A (    ( Em         Bm         C        Bm  )    ( Yok mu çaresi dostlar fesüpanallah ) 2 G                              D   ) Alemin keyfi yerinde yine masallah ) 2 Em              Bm          C          Bm  ) Bize de bir gün kader güler güler insallah ) 2

Araba Markaları ve Üreticileri

Alfa Romeo Hikaye, geçen her Alfa Romeo'nun önünde şapka çıkartan Henry Ford'tan başlayıp Alfaları geçtiği yarışlarda Enzo Ferrari'nin bir çocuk gibi ağlamasına kadar uzanır. Motorl.. http://www.alfaromeo.com.tr  - Araba Markaları ve Üreticileri Audi Audi, ayrıcalıklı otomobiller -teknolojik mükemmellikle donatılmış, güzel, sofistikte makineler- üreten bir firma. Bizim başarımız, müşterilerimizin isteklerini, yaptığım.. http://www.audi.com.tr  - Araba Markaları ve Üreticileri BMC  Türkiye'nin en büyük ticari araç üreticilerinden BMC, 1964 yılında İzmir'de kuruldu. İlk yıllarda Austin ve Morris markalı ticari araçları üretti. Kamyon, kamyonet, trak.. http://www.bmc.com.tr  - Araba Markaları ve Üreticileri BMW Hedeflerini gerçekleştirmek için otomotiv endüstrisinde eşi olmayan gücünü verimli bir şekilde kullanan BMW Group, araştırma ve geliştirmeden satış ve pazarlamaya kadar t.. http://www.bmw.com.tr  - Araba Markaları ve Üreticileri Bugatti