Ana içeriğe atla

Yarışmacılarının dünyayı dolaştığı yarış, şimdi bilgisayarınızın masaüstünde


Yarışmacılarının dünyayı dolaştığı yarış, şimdi bilgisayarınızın masaüstünde

United Games’in çok oyunculu online oyun uzmanları tarafından tasarlanan yeni oyun, Alicante’deki liman içi yarışın gerçekleştiği günolan 29 Ekim’de başladı. Oyun, 2008-09’da gerçekleştirilen Volvo Ocean Race sırasında 220 binden den fazla oyuncu çekmeyi başaran eski versiyonuyla karşılaştırıldığında birçok yeni özelliğe sahip.
Volvo Ocean Race’te yarışan birinci sınıfprofesyonel yelken ekipleri gibi, oyunun yarışmacıları da sanal teknelerinin dünyanın etrafında mümkün olan en hızlı şekilde seyretmelerini sağlamak amacıyla,  en doğruyolu ve optimum seyir koşullarını tercihetmelerine yardımcı olacak canlı hava durumu verilerinden faydalanacaklar.
Online yarışmacılara sanal bir Volvo Open 70 ile gerçek yarışın güzergâhını izleyip dünyayı gezerek yarışma imkânı sağlayan Volvo Ocean Race oyununun 2011-12 serisinin galibi yepyenibir Volvo XC60 otomobilin sahibi olacak.

Oyunun 2011-12 serisi Facebook’un yanı sıra Volvo Ocean Race internet sitesinden ve birkaçönemli haber ve spor sitesinden de oynanabilecek. Oyuncular ilk defa Volvo Ocean Race oyununu iPhonelarıyla ve Android cihazlarıyla oynayabilecekler.

Facebook oyuncuları arkadaşlarını etiketleyerek yarış esnasında kendilerini onlarla kıyaslayabilecek ve oyunu diğer Facebook kullanıcılarıyla paylaşabilecek. Oyun ara yüzündeyer alan “Arkadaşlar Bölümü” tüm oyunculara oyun oynarken kendi arkadaş grubunu oluşturma ve onlarla iletişime geçme imkânını sunacak. Oyuncular aynı zamanda oyundan Facebook’a veya Twitter’a ileti gönderebilecekler.

Oyunda gerçekleştirilen diğer değişikliklerle birlikte son sürüm öncekiyle karşılaştırıldığındaönemli ölçüde daha hızlı olacak ve bir yandan acemi oyunculara kısa sürede ustalaşma imkânı sağlarken bir yandan da usta oyuncuların ilgisini eskisinden daha fazla çekecek. Oyuna giriş ücretsiz olacak ancak oyuncular özel uygulamalara ve bilgilere ulaşmak için ekstra kredi satın alabilecekler.

Yarışmanın galibine verilecek Volvo XC60 model otomobil ödülünün yanı sıra, yarışmayı ikinciolarak tamamlayan yarışmacı, Volvo Ocean Race’in ve Volvo Ocean Race oyununun resmi kronometresi IWC Schaffhausen tarafından hediye edilecek benzersiz bir kronometrenin sahibi olacak.

Yarışmanın üçüncüsünün ödülü ise Formula 1 yarışı VIP konaklama paketi olacak. Pakete, konaklama ve yarış pistine ulaşım da dâhil olacak. Paket, Volvo Ocean Race lojistik partneri DHL tarafından karşılanacak.

Yarış sırasında ek olarak mola yerlerine ziyaretleri, Volvo Open 70’leri kullanma imkânını, Volvo Ocean Race hediyelerini ve bir dizi özel eşyayı da kapsayan birçok ödül dağıtılacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yusuf Ziya Arpacık

Yusuf Ziya Arpacık 1 Mayıs 1958 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. Çocukluk yılları zor tabiat şartlarıyla mücadele içerisinde geçti. Gençlik döneminde ise, 1980 öncesinde fırtınalı savaş günlerinin tam orta yerinde bulmuştu kendisini. İstanbul Üniversitesinde Tarih ilmi tahsil ederken 13 Şubat 1978 de hapse düştü. Sürgünden sürgüne yollandığı zindanlardan defalarca kaçmaya teşebbüs etmesine rağmen, Sağmalcılar ve Yozgat cezaevinden olmak üzere iki sefer firara muvaffak oldu… Tamamı yaklaşık on yıl olan hapis hayatının beş yılını hücrelerde geçirmek zorunda bırakılmış, kitaplar vasıtası ile ve kendi kendine yabancı dil öğrenirken, cezaevlerindeki ecnebi tutuklularla da bu lisanların pratiğini yapabilmiştir.. Hapishaneden çıkınca da ‘nerede kalmıştık?’ diyerek dış dünyada ki mücadelesine kaldığı yerden tekrar başlayıp, 1992 yılında Karabağ savaşında kardeşlerine yardım için Kafkaslara koşmuş ve devamı itibarı ile bir çok ülkede Türk düşmanlarına karşı ‘fiziki etkinlikler’ organize etmiş

arkası gelmez dertlerimin

arkası gelmez dertlerimin G                                     D   ) Arkasi gelmez dertlerimin biktim illallah ) 2 Em            Bm              C          Bm  ) Biri biterken öteki de baslar vermesin Allah ) 2    ( Bm                         C           Bm  )    ( Böyle gelmis böyle gidecek korkarim vallah ) 2 A (    ( Em         Bm         C        Bm  )    ( Yok mu çaresi dostlar fesüpanallah ) 2 G                              D   ) Alemin keyfi yerinde yine masallah ) 2 Em              Bm          C          Bm  ) Bize de bir gün kader güler güler insallah ) 2

Araba Markaları ve Üreticileri

Alfa Romeo Hikaye, geçen her Alfa Romeo'nun önünde şapka çıkartan Henry Ford'tan başlayıp Alfaları geçtiği yarışlarda Enzo Ferrari'nin bir çocuk gibi ağlamasına kadar uzanır. Motorl.. http://www.alfaromeo.com.tr  - Araba Markaları ve Üreticileri Audi Audi, ayrıcalıklı otomobiller -teknolojik mükemmellikle donatılmış, güzel, sofistikte makineler- üreten bir firma. Bizim başarımız, müşterilerimizin isteklerini, yaptığım.. http://www.audi.com.tr  - Araba Markaları ve Üreticileri BMC  Türkiye'nin en büyük ticari araç üreticilerinden BMC, 1964 yılında İzmir'de kuruldu. İlk yıllarda Austin ve Morris markalı ticari araçları üretti. Kamyon, kamyonet, trak.. http://www.bmc.com.tr  - Araba Markaları ve Üreticileri BMW Hedeflerini gerçekleştirmek için otomotiv endüstrisinde eşi olmayan gücünü verimli bir şekilde kullanan BMW Group, araştırma ve geliştirmeden satış ve pazarlamaya kadar t.. http://www.bmw.com.tr  - Araba Markaları ve Üreticileri Bugatti